Kamma och borsta har

Min kusin älskar att leka med hår väldigt mycket, det är möjligt att släcka hennes porer och att kamma dem. Hon är också verkligen engagerad, att om hon vill att allt ska se perfekt kan hon göra en flätad ett dussin gånger, vilket gör hårbågar åt dem hela tiden eller klämmer fast dem. Han älskar skolarbete och samlar till dem. Hennes enda roll som Princess Joker är också kul och kräver en perfekt frisyr och klänning. I början försvann min mamma henne med några flätor med band som var fästade på dem. Då sa den vackra elvaåringen nej nej, inte en gång till. Jag kommer se snyggare ut i hanterat hår .... så det började. En halvtimme förvaltning och modellering. Hon såg vacker ut som den enda drottningen. Och när hon är med bortskämda tjejer ändrade hon sig ganska snabbt. Att inte ta hänsyn till att i början av utformningen för arbete ungefär två timmar har gått. Oväntat ... hon förändrade helt sinne, men i hennes tal var det lite mer "Inte, jag gillar det inte, jag kommer inte ihåg något som en prinsessa, hon är en slavflicka". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade hennes hår i en fylld coca-struktur. För att vi, som det skapades ovan, redan har en övergång i hanteringen av hennes hår, så det gick mycket bra. Hennes mamma, på min egen sida, var också villig att släppa mig.

http://se.healthymode.eu/catch-me-patch-me-det-mest-effektiva-sattet-att-ga-ner-i-vikt/

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp