Mat och dryck

Vi hade nyligen alla hjärtans dag, varför jag bestämde mig för att göra en viss attraktion för min flickvän. I systemen hade jag en två-rätters middag och dessert i en grupp vin och doftljus från en populär DIY-butik. Första idén - kammusslor. En mycket delikat skål, men också komplicerad att tillaga, eftersom du måste kunna steka musslorna för att hitta den tillfredsställande smaken.

Tyvärr är kocken lite medioker. I värde kunde jag säga den nybörjaren, för samma skulle existera med sanningen. Han hittade receptet för dessa smörgåsar på internet. Att jag hade problem med att förstå halva texten, för allt var skrivet på engelska! Tja, men jag gav inte upp, jag kastade allt in i tolkar och vi planerar på elementet, tillsammans med kockens intuition (som jag förmodligen inte har. Jag bestämde mig för att tillhandahålla dessa musslor i sällskap med grönsaker. Jag glömde dock att dessa grönsaker först måste tas bort och skäras. Han rörde sig under stress eftersom tiden var slut och jag var i bakgrunden. Jag börjar skära grönsaker, olyckan ville inte att jag skulle slå ett enskilt finger ... Tja, som den enda mannen jag inte gav upp. Han träffade en idé - en grönsaksskiva. Vid den tiden var han utan tvekan en hit. Det är inte slutet att jag sparat några minuter på att klippa, jag behövde fortfarande inte vara rädd för min egen existens med en skiva. Eftersom allt var klart, satte han kammusslor på smöret. Naturligtvis var allt stekt när på bilden från webbplatsen där jag hittade receptet. Jag glömde dock att han var tvungen att laga soppa. Jag hoppade snabbt till en närliggande butik för sur soppa i en burk och hällde den i potten och krydde sedan bara. Till dessert hade jag hemmagjord glass redan förberedd i frysen. Det är bra att jag motiverade mig själv att skapa det dagen innan, för jag skulle inte ha lyckats någonting. Jag måste erkänna - de senaste minuterna som grönsaksskivan räddade mig räddade min två-rätters middag. Kvinnan var chockad och tung respekt för min matlagningsförmåga.